Kérlek, mutasd meg nékem a te dicsőségedet.

 Mózes második könyve 33:18

Rendszeres alkalmaink

Vasárnap
10:00 - 11:30 Istentisztelet (online)

Szerda
18:00 - 19:00 Istentisztelet (online)

Élő közvetítés archívum

 

Fogadj örökbe

fogadj orokbe bszsz

Jelnyelvi Biblia

jelnyelviBiblia

Kapcsoltam - 2009

Szeptember 19-20-án került sor ifjúsági evangélizációnkra, amelynek fókuszában ezúttal kapcsolataink álltak: Kapcsolatom önmagammal, Istennel és más emberekkel. A szombati nap előadója Boros Dávid, vasárnap Tisza Attila volt. Az előadások meghallgathatók ide kattintva, illetve az ifjúság weblapján:

Nagy örömünkre szolgált, hogy a szombati nap folyamán - a regisztráció alapján - több mint 120-an lehettünk együtt. A regisztrációnál minden résztvevő kapott visszajelző lapot, ennek kiértékelése után a következő tanulságokat vonhatjuk le:

Összességében elmondható, hogy a fiatalok jól érezték magukat a hétvégén. Többen leírták, hogy sokat jelentettek nekik az előadások, és sokat tanulhattak belőle. A visszajelzések szerint mindenki megtalálta a neki megfelelő programot a délután folyamán. Nagy népszerűségnek örvendett az idén először megszervezett „Kreatív sarok”, és a már tavaly nagy sikert aratott Vakond színház is.

Hogy ki honnan értesült a hétvégéről? Amire számítottunk is: a legtöbben barátaiktól hallottak erről a lehetőségről. Viszont nagy örömünkre szolgál, hogy több olyan fiatal is volt, aki vagy plakátról-szórólapról, hirdetésből vagy az internetes információk alapján jutott el hozzánk.

És amiért igazán hálásak vagyunk, hogy többen jelezték, hogy az előadások és énekek segítségével közelebb kerülhettek Istenhez. Ez volt a hétvége legfontosabb célkitűzése. Két fiatal írta, hogy szeretne járni az Istent keresők bibliaórájára is.
A legtöbben kérték, hogy legközelebb is juttassuk el az információt hozzájuk, ha ilyen programokat szervezünk.

Hálásak vagyunk a gyülekezet támogatásáért, legyen szó akár anyagiakról, imádságról, sütemény és hússütésről vagy bátorító szavakról. Különösen jó volt átélni a közösség erejét a vasárnapi istentiszteleten. Ebben szeretnénk továbblépni a jövőben is.

Nyári Erika és Liptai Gábor

 

Share
  • Budapest József Utcai Baptista Gyülekezet
  • Lelkész: Boros Dávid
  • Levélcím: 1084 Budapest, József utca 12.
  • Bankszámlaszám: 11708001-20052126
  • Web: www.jozsefutca.hu
  • E-mail:kapcsolat [kukac] jozsefutca [pont] hu
  • Magyarországi Baptista Egyház: www.baptist.hu
  • A Baptista egyház adószáma: 19818513-2-42