Kérlek, mutasd meg nékem a te dicsőségedet.

 Mózes második könyve 33:18

Karácsonyi ünnep a baptistákkal

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az egész ország területéről, hogy a baptista gyülekezetekkel és iskolákkal együtt ünnepeljük Jézus Krisztus születését nagyszerű zenével, üzenetekkel és az önzetlen ajándékozás őszinte örömével.

A közel háromórás programra az Újpesti Baptista Harangzenekar hangol fel, majd a nemzetközi hírű Baptista Központi Énekkarral közösen énekelhetjük a legismertebb karácsonyi énekeket szimfonikus kísérettel. Papp Jánosnak, a baptista egyház elnökének ünnepi üzenete előtt Szabó Balázs és zenekara énekelteti meg az Aréna közönségét, majd a baptista iskolák gyermekkórusát és pedagógusait köszönthetjük a színpadon a baptista fenntartású szociális intézmények képviselőivel együtt.

Az idén tizedik jubileumát ünneplő Cipősdoboz Akció vezetője, Révész Szilvia szerez nekünk megható pillanatokat, ahogy ismert közéleti személyiségekkel jelképesen átadja az idei év cipősdobozait, és beszámol arról a csodáról, amit a cipősdoboz jelent immár tíz éve.

Az ünnep végéhez közeledve Pintér Bélát és barátait üdvözölhetjük a színpadon egy fantasztikus gyermekkórussal együtt, amit Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének karácsonyi üzenete követ. Az áldáskérő imádság után egy örömteli közös dallal zárul a „Karácsonyi ünnep a baptistákkal”.

A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet helyre szóló meghívóval igazolunk vissza. Az Arénába történő belépés csak ezzel a meghívóval lehetséges. Belépődíj: 500,-Ft.

A regisztráció elindult!

 karacsonyi unnep baptistakkal papplaszloarena

Forrás: baptist.hu

Share

Budapest József Utcai Baptista Gyülekezet

  • Levélcím: 1084 Budapest, József utca 12.
  • Bankszámlaszám: 11708001-20052126
  • E-mail:kapcsolat [kukac] jozsefutca [pont] hu
  • Web: www.jozsefutca.hu
  • Lelkész: Boros Dávid